dimarts, 5 de juny del 2012

Atempo Circ. Apendre, començar a perdre. Trapezi 2012. Teatre Fortuny

De Atempo Circ. Apendre, començar a perdre. Trapezi 2012. Teatre Fortuny
ATEMPO CIRC presenta Aprendre, començar a perdre
 (Coproducció CAER) (Catalunya, Xile, Argentina i Balears)

La companyia Atempo Circ presenta el seu nou projecte Aprendre, començar a perdre . A través d un llenguatge físic directe, intenten construir un discurs dirigir a les emocions i a la reflexió sobre la força poètica i humana de l art circense.
Com aprenem? Què aprenem? Al principi no ho sabem, som pura intuïció enmig de la boira. Quantes vegades cal caure per aprendre? Quant de temps em de repetir les mateixes coses? Els mateixos errors? Què hi ha darrere de tot això? Un viatge constant contra la por, el cansament, el lloc per excel·lència de desobediència de nosaltres mateixos.
Estimar, fallar, caure, resistir, riure, escoltar, intentar, esquivar, copiar, repetir, trencar, confiar... són només alguns dels verbs que ens habiten i ens transformen. Aquest és el nostre joc, la lluita, la nostra obsessió i dedicació.

Fitxa artística Direcció: Matías Marré Medina. Creació e Interpretació: Marilén Ribot, Eleonora Giménez, Natalia D Anunzzio, Sergio González, Matías Marré. Espai Escènic: Alejandro Román. Il·luminació y disseny de software: Emanuele Mazza. Vestuari: Roberta Petit, Marilén Ribot. Maquillatge Corporal: Ana Carolina Rochón. Cap Tècnic: Alejandro Román.
www.atempocirc.com