dilluns, 9 de desembre del 2013

Toti Toronell. NAÏF

De Toti Toronell. NAÏF
La Seca Espai Brossa 06-12-2013

Toti Toronell investiga en profunditat la figura del Pallasso, busseja en la seva essència, aguanta la respiració fins que el públic respira amb ell... Amb un estil gamberro i delicat arrossega l’espectador cap al seu món innocent i poètic.

Sinopsi
  Espectacle de pallassos per adults sense paraules i amb música en directe. "Les màquines a poc a poc van deixar de cantar. De mica en mica la fàbrica, abandonada, es va anar adormint. No obstant això, en Toti, el pallasso, seguia allà, amb el lliri a la mà i la flor al cul, buscant on havia anat tothom. Arrossegava la bossa de deixalles que el lligava a aquells temps en què la fàbrica encara estava impregnada de sorolls i engranatges. Ell, el seu alter ego, una mosca i una ànima atrapada en els compassos de les màquines eren els únics supervivents d’un temps en el qual les emocions es vivien a flor de pell."

 Fitxa artística Idea original Toti Toronell Pallasso Toti Toronell Música Albert Dondarza Llum i so Nino Costa Regidoria Jordi Borràs Animacions David Cid Escenografia El soldadet de plom Vestuari Carles Solé, el soldadet de plom Producció executiva Produccions Trapa.

La crítica ha dit  www.laseca.cat
www.totitoronell.com
picturebcn.com/ca  Picturitzem espais, decorem mirades