dilluns, 30 de juny del 2014

Circ Pistolet. Cabaret Pistolet. Curtcirckit Festival de Circ de Montgat 2014

De Circ Pistolet. Cabaret Pistolet. Curtcirckit Festival de Circ de Montgat 2014
L’agost del 2008 es crea Circ Pistolet, que neix del retrobament de dos artistes (Enric Petit i Rat Serra) que van començar junts, l’any 2003, en el món de les arts circenses. Junts creen diversos números de petit format, que els porten a actuar a diverses gales i festivals de tota la península.
El maig del 2009 estrenen l’espectacle “sObre rOdes” al “XIII Festival de Circ i Firaires Trapezi” de Vilanova. Han realitzat més d’un centenar d’actuacions en diverses fires i festivals de Catalunya, Espanya i França. Companyia nominada als premis de Circ Zirkólika 2011 en la categoria de companyia novell. Paral·lelament, l’any 2010, sorgeix des de Tub d’Assaig 7’70 de Terrassa un col.lectiu acrobàtic de quatre persones, fruit del retrobament de Circ Pistolet amb Albert Ubach i Tomàs Cardús.
La unió intermitent, però regular i decidida, d’aquests quatre artistes i les ganes de treballar junts, en sorgeix la idea de generar un nou projecte en col·lectiu. Comencen una relació de treball, tant a nivell artístic com a nivell tècnic amb Miguel Garcia i Anna Torné, fent augmentar la companyia a 6 membres. El punt de trobada de Circ Pistolet són els equilibris acrobàtics en col.lectiu, juntament amb les tècniques individuals de cada component, que són; cèrcol aeri, diàbolos, verticalisme, quadrant rus, equilibris acrobàtics de mà a mà.

Artistes Cabaret Pistolet: Enric Petit, Rat Serra, Tomàs Cardús, Albert Ubach, Anna Torné, Miguel Garcia
agendadelcirc.wordpress.com