dilluns, 8 de setembre del 2014

Violeta. Cia. La Persiana. Fira d´espectacles. Festival Circ Cric 2014

De Violeta. Cia. La Persiana. Fira d´espectacles. Festival Circ Cric 2014
Violeta és un espectacle conjunt del Col·lectiu La Persiana i Venancio y los Jóvenes de Antaño: un concert-cabaret de gent amb ganes de passar una bona estona. Set acròbates enamorats de la música en directe de Venancio y los Jóvenes de Antaño i cinc músics bocabadats amb els acròbates provinents d'escoles de tot el món (Brussel·les, Lima, Londres, Barcelona ...). Preestrenat el 2013 en el cicle "Circ a les places" d'Olot i en el "Circorts" de Barcelona, en aquest espectacle participen algunes de les companyies emergents de petit format més rellevants del país, com la Cia. Vol de Ment (quadrant rus ), Hotel iocandi (escala d'equilibris i trapezi) i Al desembre (roda cyr i perxa xinesa).

Col · lectiu La Persiana: Griselda Juncà (trapezi fix), Asvin López (perxa xinesa), Tomeu Amer (escala d'equilibris), Sílvia Capell (roda cyr), Sergio González (roda cyr i perxa xinesa), Jordi Serra (quadrant rus ) i Amanda Delgado (quadrant rus).

Venancio y los Jóvenes de Antaño: Dani Alvarez (veu), Joan Gil (guitarra), Bernat Torras (percussió), Gerard Cantero (baix) i Leo Torres (trompeta). Joan Ramon Graell: direcció
venancio.org/es/violeta.htm