diumenge, 14 de febrer del 2010

Cia.Oihulari . La Espera . Cicle Very Important Woman . Almazen . Barcelona

De Cía. Oihulari Klown . La Espera
. Català
Parodia clown sobre l'educació sentimental que hem rebut algunes dones. Dues pallasses; Pu i Gregoretta, estan esperant ... Esperen el seu home ideal ... Però el príncep blau no acaba d'arribar i mentre, elles van prenent al públic com a confident de les seves fantasies i somnis, portant fins al deliri l'expressió dels seus anhels.
D'aquesta forma a l'espectacle ironitzat sobre els mites apresos: Com s'ha de seduir? Qui ha de prendre la iniciativa? Amor o desig? I també sobre el romanticisme, els petons, la fidelitat ... Fins a arribar fins i tot a jugar sobre com es negocia élus del condó.
L'espectacle, d'intencionalitat clarament didàctica, és una ocasió par el divertiment, però també per a la reflexió.
Autora i directora : Virginia Imaz
Pallasses : Anduriña Zurutuza y Maider Galarza

. Español
Parodia clown sobre la educación sentimental que hemos recibido algunas mujeres. Dos payasas; Pu y Gregoretta, están esperando... Esperan a su hombre ideal... Pero el príncipe azul no acaba de llegar y mientras, ellas van tomando al público como confidente de sus fantasías y sueños, llevando hasta el delirio la expresión de sus anhelos.
De esta forma en el espectáculo ironizamos sobre los mitos aprendidos: ¿Cómo hay que seducir? ¿Quién ha de tomar la iniciativa? ¿Amor o deseo? Y también sobre el romanticismo, los besos, la fidelidad... Hasta llegar incluso a jugar sobre cómo se negocia eluso del condón.
El espectáculo, de intencionalidad claramente didáctica, es una ocasión para el divertimento, pero también para la reflexión.
Autora y directora : Virginia Imaz
Payasas : Anduriña Zurutuza y Maider Galarza