dimecres, 6 de gener del 2010

Circ Raluy . La Bellessa de un Circ . "El Viatge" Del 11 de Desembre 2009 al 10 de Gener 2010 . Barcelona - Port-Vell

De Circ Raluy

Fotos Carruatges. 02-02-2003
Fotos Espectacle. Dancig Circus 14-12-2007

"El Viatge" s'inspira en la història nòmada de l'Raluy i incorpora números típics de països visitats en les seves gires arreu del món.

El Circ Raluy ha triat un any més Barcelona per a l'estrena de la seva nova producció, "El Viatge", un espectacle que, com la majoria de les produccions de la factoria Raluy, s'inspira en la mateixa història de la família i es manté fidel als principis del millor circ clàssic de Catalunya. Primer com a artistes i després com a empresaris, els Raluy han estat pioners en moltes de les seves aventures des dels anys 40. Amb aquesta nova producció representen els moments artístics més emblemàtics de la història "viatgera" de la saga. L'espectacle està embastat per números dels diferents països visitats en les seves gires internacionals, a través de les coreografies i les disciplines més típiques de cada lloc.

Després de "Dancing Circus" (2007) i "Homenatge al Circ Olímpia" (2008), arriba aquest viatge al voltant del món del circ, una producció que aporta modificacions a l'escenografia base del Circ Raluy, nous efectes visuals i un vestuari completament renovat . Tots els números són creacions especialment dissenyades per a aquest espectacle, algunes de producció pròpia i altres seleccionades entre les recents creacions d'altres artistes.
Agenda 11-12-2009 Zirkolika. Revista de les Arts Circences.
www.raluy.com
www.zirkolika.com