dimecres, 6 d’octubre del 2010

Teatro DejaVu. PIN UPS. XIII Tattoo Expo 2010. Hospitalet de Llobregat 2/10/2010

De Teatro DejaVu. PIN UPS. XIII Barcelona Tattoo Convention 2010. Hospitalet de Llobregat 2-10-2010
... Català
PIN UPS és un espectacle musical de cabaret, la particularitat és que les protagonistes són titelles-nines. A través de cançons, gags i històries, personatges propis del cabaret i del Vodevil van apareixent en escena, recordant com la dona ha estat representada en les diferents èpoques.
Tots els elements formen part d'un petit cabaret en el qual els objectes i les manipuladores van fent joc amb cada detall d'aquest escenari de l'erotisme.
Davant els nostres ulls desfilen personatges com: La Goulue, antiga dama del Moulin Rouge i llevadora del cabaret, Frou Frou una màgica contorsionista treta d'una caixa de sorpresa, Pinya Colada, cantant del exòtic cabaret Tropicana. No faltarà la famosa Betty Page, pionera de l'estètica bondage i les Barbies en un murri nombre de Can Can.
Aquestes dives de plàstic ens canten, ballen i s'entreguen complaents als espectadors, el ull espia es queda amb el desig de mirar més enllà. Darrere de totes elles està Dixie, una nina barata que somia convertir-se en una gran estrella de l'espectacle.

... Español
PIN UPS es un espectáculo musical de cabaret, cuya particularidad es que las protagonistas son títeres-muñecas. A través de canciones, gags e historias, personajes propios del cabaret y del Vaudeville van apareciendo en escena, recordando cómo la mujer ha sido representada en las distintas épocas.
Todos los elementos forman parte de un pequeño cabaret en el que los objetos y las manipuladoras van haciendo juego con cada detalle de este escenario del erotismo.
Ante nuestros ojos desfilan personajes como: La Goulue, antigua dama del Moulin Rouge y matrona del cabaret; Frou Frou una mágica contorsionista sacada de una caja de sorpresa, Piña Colada, cantante del exótico cabaret Tropicana. No faltará la famosa Betty Page, pionera de la estética bondage y las Barbies en un pícaro número de Can Can.
Estas divas de plástico nos cantan, bailan y se entregan complacientes a los espectadores, cuyo ojo espía se queda con el deseo de mirar más allá. Detrás de todas ellas está Dixie, una muñeca barata que sueña convertirse en una gran estrella del espectáculo.
teatredejavu.blogspot.com
Barcelona Tattoo Convention 2010
www.barcelonatattooconvention.com/2010/