divendres, 26 de novembre del 2010

Zirkolika. Premis de Circ de Catalunya 2010.

De Zirkolika.. Premis de Circ de Catalunya 2010


L'Ateneu de 9 Barris, el Circ Raluy i la companyia Daraomai, premis Zirkolika de circ
Marcel Barrera blocs.mesvilaweb.cat/Marcel

El jurat ha fet avui públics tres dels dotze premis: el Premi especial del jurat, atorgat al Circ Raluy; el premi a la millor iniciativa per a la projecció del circ a Catalunya, a l’Ateneu Popular de 9 Barris, i el premi a la millor companyia novell, a la Cia. Daraomai.

El llistat complet inclou 40 nominats: Leandre; Atempo Circ; Bot project; Los 2 Play; Cia. Cíclicus; Enfila’t; Sr. Stets; Circus Klezmer. 9è Circ d’hivern; Limbus. 14è Circ d'hivern; El Circ Cric; Los Excèntricos; Cia. La Tal; Alba Sarraute; Pepa Plana; Guillem Albà; Mumusic Circus; Los Herrerita; Los Caneca; Karoli; Cia. Sebas; Los Galindos; Fernando Pose; Ignasi Gil; Germans Rossi (Richard i Alexandro); Nidziela & Emily Swider Raluy; Escarlata Circus; Circus Delirium; Baro d’Evel; Los Excèntricos; els directors Leandre Ribera, Adrián Schvarzstein, Jordi Aspa, Joan Busquets (memòria), Blai Mateu; Ateneu Popular de Nou Barris; Daraomai; i el Circ Raluy.

El 20 de desembre a les 20 hores, sota la carpa de l’emblemàtic Circ Raluy, se celebrarà la gala de lliurament dels Premis Zirkolika - Premis de Circ de Catalunya. Serà una gala-espectacle oberta al públic, encarregat de votar un dels premis entre més de 30 propostes diferents. Els nominats han estat escollits per un jurat de vuit experts coneixedors del circ que avui en dia es fa a Catalunya: Marta Almirall, Marta Borreguero, Clàudia Saez, Carles Cugat, Marcel Barrera, Manel Sala, Oriol Raventós i Vicent Llorca.

A l’acte de presentació dels Premis, celebrat avui al London Bar de Barcelona, hi han assistit Jordi Martí, delegat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona; Anna Falguera, directora general de Cooperació Cultural; Francesc Guardans, President del Consell Nacional de les Arts; i Manel Forcano, Vice-president del Consell Nacional de les Arts, com a mostra de d’interès i suport al projecte i al circ de Catalunya.
London Bar. Barcelona 26/11/2010
www.zirkolika.com