dijous, 7 de juny del 2012

La Corcoles. Gris. Curtcirckit 2012 Montgat

De La Corcoles. Gris. Curtcirckit 2012 Montgat
 Gris es un espectacle de dansa-circ, gest i poesia visual. Un solo de funambulisme tractat desde la dansa-teatre. Un conte íntim i delicat per a tots els públics. Espectacle de petit format, totalment autònom i adaptable a espais de carrer i sala.
 En escena l’estructura d’un pont de ferro i un personatge en la seva sol.litud. Un intèrval d’espera i esperança, un temps que transcorre i no deixa impassible. El pont, una via,un camí, com a trajecte i horitzó on la Corcoles s’aixopluga.
Grisos, la inmensitat de matisos entre els extrems,els constants desajustos fins aconseguir l’equilibri. Gris és l’intèrval, elpunt de suspensió. L’arribada,una incògnita.

Equip Creació i Direcció: Andrés Melero Interpretació: Mariona Moya Estructura: Josep Sebastià,Taller Lagarto Escenografia: Andrés Melero i Mariona Moya Foto, grafisme, video i web: Pau Moya Arranjaments musicals: Gerard Sanchez Baus Tècnic-maquinista: Andrés Melero Vestuari: Mariona Moya Suports: Ajuntament de Celrà-Can Cors, Faktoria d’Arts Escèniques de Celrà. Agraïments: Julià Lopez, Dani Bartomeu i Cia.Estampades
 lacorcoles.com
 www.curtcirckit.cat