dijous, 7 de juny del 2012

Maiurta. Los Galindos. Trapezi 2012

De Maiurta. Los Galindos. Trapezi 2012
MAIURTA
 “En una plaça, en un encreuament de camins, en una posta de sol, en un abaixador en desús, al llindar dels somnis o a qualsevol altre lloc… Quan Sibelius i jo mateix vam emprendre el viatge, no sabíem on anàvem ni tant sols si tornaríem.
Ja ho veieu, tornem a ser aquí… us en recordeu que quan érem grans, ja ens varem conèixer.” Petit circ de fusta i lona. Espectacle de modelatge plàstic i vivències. Una experiència musical de variabilitat sonora. Circ d’entranya, suggeridor a viatjar a la pròpia intimitat. Un divertiment poètic i acollidor per a tots els públics.
 L’experiència personal i artística del pallasso, malabarista, trapezista i acròbata excèntric, i l’herència familiar de forner, és la matèria escènica d’aquest espectacle. Un espectacle fomentat en els valors de compartir i de respecte, de relacions generacionals entre infants, adults i la vellesa, que en el trajecte circular de la vida torna al punt d’origen.
Un homenatge a les ancestrals cultures nòmades i als oficis artesanals. Elogi al desig d’emocionar-se, aprendre i experimentar en llibertat, posant en valor les possibilitats del individu.
 www.losgalindos.net