dilluns, 31 de març del 2014

Psirc. Acrometria. Curtcirckit Festival de Circ de Montgat 2013

De Psirc. Acrometria. Curtcirckit Festival de Circ de Montgat 2013
Acometria és un espectacle de circ creat per la companyia Psirc, resident a Barcelona. És poesia d'objectes, amb una base consolidada de tècniques de circ. Crear en escena escultures a partir d’un vocabulari escènic propi, interdisciplinari. Fent ús de l'acrobàcia, la perxa xinesa, la dansa, la manipulació d’objectes i els malabars.
Acrometria, un espai on es troben tres persones atrapades, abandonades d'una realitat de vegades inexistent, no se sap des de quan, ni tampoc si algun dia podran sortir ... Entre elles, creen noves geometries humanes, un nou llenguatge per sobreviure i entendre tot allò que els envolta, acceptant l'existència d'infinites realitats.
Un triangle creat per persones abandonades del món, on es troben diagonals pensatives, punts silenciosos, perpendiculars misterioses, cercles infinits d'existències perdudes situades enmig del no-res.
Duració: 50 minuts
Integrants: Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual
Idea i creació: PSiRC Ull extern: Alba Sarraute
Acompanyament artístic:Johnny Torres Coreografia: Berta Pascual Escenografia, cap tècnic: Benet Jofre Dissent de llums: Oscar de Paz Música: Sofie Tuchscherer, Dalmau Boada
www.psirc.net