diumenge, 13 d’abril del 2014

Circ Teatre Modern . IMPROMPTU . Mercat de les Flors. Barcelona

De Circ Teatre Modern . IMPROMPTU . Mercat de les Flors. Barcelona
Circ Teatre Modern . IMPROMPTU . Mercat de les Flors. Circ d´ara mateix. Barcelona, 6-4-2014

 "Jo he vist Impromptu, divendres dia 4, de la Cia. Circ Teatre Modern, al mercat de les Flors, en una carpa amb cent vint espectadors, que gaudirem a més no poder. Però l’espectacle no començà dins la carpa sinó fora, on un carretó elevador portava un piano muntat sobre una plataforma amb rodes tocat meravellosament per la seva gràcil pianista. Un cop posat piano i pianista a terra, el carretó elevador i el piano empès per mans humanes, ballen un duo, al temps que un acròbata s’enfila damunt l’un i l’altre, sense que el piano pari mai de tocar. Després entrem a la carpa, estem apretadets, quin goig, energia positiva al màxim, esperem els artistes. La pista central és remenuda, què hi podran fer en un lloc tan limitat? De tot, és la resposta adequada: música, trapezi, ciclisme, bàscula, malabars, cabaret i el número final, indescriptible el “desmadre” de tots els artistes en pista, intentant boicotejar la pianista, qui amb flema anglesa, segueix impertèrrita, fent-nos gaudir de música celestial. Els nostres inacabables aplaudiments demostraren que disfrutàrem de veritat"
Quim Elias.

 El Circ Teatre Modern és una petita carpa per a 120 espectadors. Sota aquesta preciosa closca s’han convidat diversos creadors de circ actual. Impromptu son números de circ que travessen camins nous i que, a la manera d’un “impromptu” musical, desfilen dins del mateix marc per contagiar-se els uns dels altres i crear una mateixa peça, única, lliure i nova. Tot a escassos centímetres del cercle d’espectadors. És una cosa imprevista, un assumpte impensat, una pluja de vitalitat, una celebració inesperada, un “impromptu” de circ.
Els artistes que intervenen a Impromptu són: Anna Pascual, perxa xinesa, piano Johnny Torres, aeris, acrobàcia, patins. Quim Giron, verticals, acro-dansa. Nùria Puig/Marc Muñoz, bàscula amb equilibris mà a mà. Andrea Speranza, manipulació d’objectes, màgic. Benet Jofre, tècnic en pista. Griselda Juncà, trapezi .Fèlix Cucurull i Sangerman, guitarrista, cantant i compositor.
Artistes convidats 6-4-2014. Magi, Ivan
mercatflors.cat